ThinkDiag автомобилна диагностика за Android

Гаранционни условия

Информация за нашите гаранционни условия може да прочетете тук

Ако имате допълнителни въпроси,
моля не се колебайте да свържете се с нас

Универсален автомобилен скенер

ThinkDiag е професионален инструмент за диагностика, който превръща вашият Android смартфон/таблет в професионален инструмент за автодиагностика в съчетание с най-новият софтуер за диагностика на Лаунч.

Поддържа над 100 марки с 20000 модела автомобили с достатъчно обширни функции по отношение на всяка марка.

При покупка на тази автодиагностика, получавате 2 години БЕЗПЛАТНИ актуализации! След изтичането на този период ThinkDiag НЕ спира да работи!

Не е предназначен за товарни автомобили!

Необходимо е закупуването на таблет, на който се инсталира диагностичния софтуер. Таблетът не е включен в цената на комплекта!

 • Поддържа над 100 марки автомобили с повече от 20000 модела за Американския, Европейския, Азиатския и Австралийския пазари. Регулярни допълвания и обновявания на списъка с поддържани автомобили и контролери;
 • Специален bootloader, който му позволява да работи с официалния софтуер на Launch;
 • Поддържа пълна диагностика по CANBUS;
 • Извършва диагностика на всички системи в автомобила като:
  Двигател, Автоматична скоростна кутия, Антиблокиращата система (ABS), Система за пасивна безопасност (SRS, Air Bag), Климатик и климатроник, Имобилайзер и другите системи против кражба (Immobilizer - EWS, Keyless Go, Central locking, ATA - Anti-theft alarm system), Окачване (Airmatic и т.н.), Системите за Cruise Control, Звукови и видео системи (CD-changer, TV-Tuner, Audio system), Системи за навигация и комуникация (Display unit, Navigation system, Cellular telephone и т.н.), Системи за управление на седалките, стъклата, люковите, огледалата, фаровете и други;
  Няколко примера какво може да се тества по този начин: вклюване и изключване на SRS индикатора, вклюване и изключване на горивната помпа , съединителя на климатика, вклюване и изключване на цилиндър и много други. данни в реално време.

 • Активация / тест на изпълнителни механизми

 • Безплатно обновяване на софтуера за 2 години. Не се заключва след изтичането на периода на обновяване, но трябва да се плати ако искате ново обновяване за 2 години. 

 • Диагностичният софтуер може да се инсталира едновременно на няколко устройства с Андроид - телефони и таблети;
 • Многоезичен интерфейс: английски, италиански, немски, японски, руски, френски, испански, португалски, полски, турски, холандски, гръцки, унгарски, арабски, датски, корейски, персийски, сръбски, финландски, шведски, чешки, китайски. Няма български език - само главното меню е на български език! Някои от езиците не са налични за всички коли!
 • Възможност за превод на почти всеки екран на български език при наличието на интернет връзка.
 • Повече от 37 специални сервизни функции, които ви позволяват да решите голяма част от проблемите срещани при превозните средства.
  - Нулиране на сервизния интервал на маслото и задаване на нов.
  - Нулиране на ъгъла на завиване
  - Калибриране на инжекторите.
  - Електронно нулиране на ръчната спирачка: помага за подмяната.
  - ABS Bleeding, за обезвъздушаването на ABS системата.
  - Регенериране на DPF.
  - Нулиране на налягането в гумите.
  - Калибриране на нивото на окачването.
  - Инициализиране на системата за адаптивните фарове.
  - Gearbox Matching: помога за завършване на самообучението на скоростната кутия, за да подобрите качеството на превключване на предавките.
  - Инициализация на люка на покрива кога да бъде заключен или затворен.
  Забележка: Пълният списък за момента може да се разгледа, като отворите менютата Vehicle Brand -> System Diagnostics -> Special Function.
 • ThinkDiag устройство с bluetooth връзка;
 • Оригинален ThinkDiag удължителен кабел;
 • microSD карта памет 64GB;
 • Опция: таблет с Андроид, на който се инсталира диагностичният софтуер. Цената му НЕ е включена комплекта!

Меню