Прободни игли

Гаранционни условия

Информация за нашите гаранционни условия може да прочетете тук

Ако имате допълнителни въпроси,
моля не се колебайте да свържете се с нас

За измервания в електрическите инсталации на автомобилите без нарушаване на изолацията на кабелите

Предназначението на тези сонди е да се извършват измервания по електрическата инсталация на автомобила без да се нарушава цялостта на изолацията на кабелите. Основно те се използват за обратно боцкане на електрическите съединители. Това става посредством забиването им през влаго и прахозащитните силиконови маншони на кабелите от задната страна на куплунга. Добра практика е предварително тези маншони да се издърпат назад, за да не се пробиват излишно по време на манипулацията.

Акупунктурната сонда се състои от женски 4 мм банан и тънка стоманена игла. Много малкия диаметър на иглата е от съществено значение, за да не се троши пластмасата на корпуса на съединителя.

Комплекта съдържа 5 сонди и много резервни игли.

Ако някоя игла се износи, прегъне или счупи няма нужда да се купува цяла нова акупунктурна сонда, а просто с помощта на подходящ шестостенен ключ трябва да се развие малкия болт, който се намира вътре в женския банан и да се смени иглата.

В заключение може да се каже, че с този комплект вие решавате по-голямата част от проблемите с електрическите измервания, които се срещат в практиката.


Меню