BMW ICOM NEXT

Гаранционни условия

Информация за нашите гаранционни условия може да прочетете тук

Ако имате допълнителни въпроси,
моля не се колебайте да свържете се с нас

Диагностична система за BMW автомобили

Диагностичната система BMW ISPI Next е най-функционалната платформа, която позволява обслужването BMW автомобилите на дилърско ниво. Кодочетеца BMW ICOM NEXT е предназначен за диагностика, кодиране и програмиране на всички модели автомобили BMW. Това е най-новото диагностично оборудване за BMW, което поддържа всички серии BMW, както и най-новите модели коли. С него  се осъществяват не само процедурите по диагностиката и сервизните настройки но така също BMW ICOM позволява да се изпълняват всички операции по кодирането и програмирането.

ВАЖНО: Диагностиката на BMW автомобилите посредством ICOM A2 и NEXT диагностични глави се извършва по Wi-Fi! Безжичната Wi-Fi връзка осигурява удобство на работа понеже не се налага да разпъвате кабели, които все не стигат и се спъвате в тях.

При евентуални проблеми с нормалното функциониране на вашата БМВ диагностичната система, ние от Дитекс предоставяме компетентна консултация и диагностика. Няма значение дали тази апаратура е била купена от нас, от друга фирма или от чужбина.

ICOM - Integrated Communication Optical Module
Състои се от следните компоненти:

    ICOM A2 или NEXT
    — използва се за диагностика и програмиране на всички BMW автомобили с OBD2 букса за диагностика. Освен това може да се използва допълнителен OBD2 женски към OBD2 мъжки удължаващ кабел, което несъмнено добавя гъвкавост и удобство във всекидневната работа. Свързването на ICOM-A2 към лаптопа се извършва посредством висококачествен мрежови кабел.

    ICOM B
    — използва се за програмиране на BMW автомобилите чрез включване към оптическата щина: MOST-Bus (Fiber Optics System). Свързването му се извършва с помощта на USB кабел.

    ICOM C
    — това е преходник от OBD2 към BMW 20 крака диагностична букса. Използва се за диагностика на по-стари автомобили BMW, произведени преди 2000 година.

Oпционално:
• Лаптоп Lenovo ThinkPad Т420, T430, подобен;
• Процесор Core i5 или по-мощен;
• Минимум RAM: 3GB;
• Минимум HDD: 320GB.

Меню